trasiga nylonstrumpor

Trasiga nylonstrumpor

Jag hittar exakt noll hela nylonstrumpor i lådan. Det har sprungit maskor och gått hål på vartenda par. Dels kan det bero på att jag börjat cykla igen efter vintern, och att mina strumpbyxor går sönder bara jag tittar på en stänkskärm.. Den andra anledningen kan vara materialkrocken mellan ömtålig nylon och mina misskötta och hårda vinterfötter. (Vårens stora fotbad börjar kännas högaktuellt).

 

Okej. Nu till kärnan i denna rapport: Har du också lådan full med gamla trasiga nylonstrumpor? Släng dem inte! Det finns massor med fiffiga användningsområden.

 

TANTENS TIPS

ÅTERANVÄNDNING AV TRASIGA NYLONSTRUMPOR

 

DAMMTRASA. Gnugga strumpan innan du börjar damma. Den statiska elektriciteten drar effektivt till sig katthåren i soffan och är jättebra att torka av datorskärmen med.

 

FÖRVARING AV PAPPERSRULLAR. Stoppa in rullen och förvara i en avklippt nylonstrumpa.

 

DRÄNERING I BLOMKRUKAN. Lägg lecakulor i en nylonstrumpa och använd till dräneringen under krukväxten. Lätt att avlägsla vid omplantering. Bara att skölja och återvända.

 

PACKA SMART. Resvana tanter vet att man ska rulla ihop kläderna för att få mer plats i väskan. Ett ytterligare trix är att stoppa in klädrullarna i avklippta nylonstrumpor. ”Tuberna” håller ihop resegarderoben så bra att det ryms en extra kofta!

 

signatur hjärta från tanten 2

Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *