rubrik vem tecknar2Jag heter Anna Eriksson och det är jag som hittar på, skriver och tecknar allt här på bloggen. Den tecknade lilla tanten är inte något självporträtt, men visst, jag medger att vi har många likheter hon och jag.

 

Jag började teckna tanten mitt under en 40-årskris-light. Då var jag jätterädd för att verka tantig. Nu vet jag bättre. Jag älskar att göra sånt som anses typiskt tantigt. Åka och kolla på gamla slott, ta ett tidigt morgondopp, koka sylt, odla i trädgården, gå på kurs och prova nytt.

Så varför kämpa emot? Let´s go tant!

 

 

tant anna 3 foto

vem bloggar underskrift

UTGIVNA BÖCKER:

TANTVARNING, Andina Förlag 2010

ÄNTLIGEN TANT, Forum bokförlag 2012

TANT I BALANS, Forum bokförlag 2016 (27 april)

 

 

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *